Партньори

Следвайки наложените от нашите партньори високи стандарти, ние непрестанно се развиваме и подобряваме качеството на предлаганите от нас решения, така че бъдем в крак най-новите тенденции в света на IT бизнеса.

Заедно с най-добрите

ASAPIT работи в тясно сътрудничество със своите стратегически партньори. Представяме част от компаниите, с които поддържаме дългогодишни бизнес отношения, помагащи ни непрекъснато да подобряваме услугите си и да се развиваме:

SAP

SAP SE e лидер на пазара на корпоративните софтуерни приложения, помагайки на организациите да опростяват своите процеси и генерират нови възможности за иновации и растеж. От самото си начало през 2007г. ASAPIT e лицензиран партньор на SAP и предлага широка гама от услуги в сферата на SAP – SAP поддръжка, SAP обучение и SAP сертификация.

HP

С портфолио в сферата на печата, компютърния хардуер и софтуер, услугите и IT инфраструктурата, HP е една от най-големите IT компании в света. Покривайки всички изисквания на HP Partner First program ASAPIT е оторизиран да предлага всички HP настолни компютри, лаптопи, монитори, принтери и консумативи, както и прилежащите към тях решения.

Microsoft

Microsoft е световен лидер в развитието на софтуер, услуги и решения, които помагат на хората и бизнеса за пълна реализация на техните възможности. ASAPIT е официален партньор на Microsoft за България със компетенции в областта на комуникациите и обучението. В това си качество предлага експертна интеграция и софтуерна поддръжка на всички Microsoft продукти.

CISCO

Cisco Systems, Inc е световният лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения. ASAPIT притежава необходимата експертиза за проектиране, интегриране и поддръжка на Cisco решения, които използват най-новите технологии, осигурявайки по-голяма гъвкавост и конкурентно предимство на клиентите.

Fujitsu

Fujitsu е водеща японската компания в областта на информационните и комуникационни технологии, предлагаща пълна гама от технологични продукти, решения и услуги. ASAPIT е оторизиран и сертифициран да предлага цялото продуктово фолио на компанията, включително преносими и настолни компютри, работни станции, сървъри, сторидж решения, таблети, монитори и периферни устройства, както и всички свързани с тях услуги.

Unify

Базирана в Германия Unify (някога позната като Siemens Enterprise Communications) е международен лидер в сферата на комуникационните решения. ASAPIT е сертифициран и оторизиран да предлага и интегрира OpenScape Business решения. OpenScape обединява комуникационните системи, синхронизира различните технологиите, за да осигури безпроблемна комуникация във всеки бизнес.

Lexmark

Lexmark International, Inc. е водеща щатска компания, която осигурява на бизнеса от всякакъв мащаб широка гама от принтери, мултифункционални устройства, софтуер, услуги и решения. Благодарение на това партньорство ASAPIT e оторизиран да предлага пълното портфолио от услуги и продукти на Lexmark.

Dell

Dell Inc., е частна американска IT компания и сред водещите световни лидери в производството на компютри и свързаните с тях продукти и услуги. Dell изработва всякакви видове настолни и преносими персонални компютри, мрежово оборудване, сървъри, устройства за съхраняване на данни и други. Като Registered Dell PartnerDirect ASAPIT предлага цялото портфолио на щатската компания.

3CX

3CX Ltd. е частна компания, която разработва телефонната система 3CX. 3CX е Windows базирана отворена платформа за унифицирани комуникации и работи със стандартните SIP телефони, като напълно заменя конвенционалните телефонни централи. В качеството си на партньор, ASAPIT предлага интеграция и поддръжка на 3CX решения.

Altova

Altova е софтуерна компания, която предлага пълна гама от софтуер за разработка на XML, SQL, и UML решения, както и високо ефективни инструменти за автоматизация на работния процес. Като официален представител на Altova, ASAPIT предлага XMLSpy® и всички други софтуерни продукти на Altova.

ACER

ACER Inc. е петият по големина производител на компютри в света. Компанията проектира, произвежда и продава компютърни хардуерни и софтуерни продукти. В качеството си на партньор ASAPIT предлага цялата продуктова гама на ACER включваща компютри, дисплеи, проектори, сървъри и таблети.

Milestone

Milestone Systems е световен лидер в областта на софтуери за управление на IP базирани системи за видеонаблюдение. В качеството си на Milestone Silver partner, ASAPIT предлага цялата продуктова гама на компанията, включваща софтуерни и хардуерни продукти, предоставящи надеждни и лесни за управление решения за видеонаблюдение.

Agent Vi™

Agent Video Intelligence (Agent Vi ™) е световен лидер в сферата на решения за видео анализ с отворена архитектура. Като сертифициран системен интегратор, ASAPIT притежава знания и умения да продава, инсталира и поддържа всички продукти на Agent Vi™.

Intel

Intel (NASDAQ: INTC) е световен лидер в областта на компютърните иновации. Компанията проектира и изгражда компоненти, които са ключови технологии в компютърните устройства. Като златен Intel партньор ASAPIT помага на клиентите си да използват най-новите иновации, за да отключат реалната стойност на бизнеса им в дигиталната ера.

A1 Bulgaria

А1 България е водеща компания на пазара на телекомуникационни услуги в България. Компанията е част от Telekom Austria Group (TAG) - телекомуникационен оператор в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти. В качеството си на официален партньор на А1 България, ASAPIT предлага пълното портфолио от мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия на А1 България.